Monday, March 23, 2009

Ώρα για παιχνίδια..

Μιας και είμαι στο γραφείο και σήμερα η μέρα είναι χαλαρή είπα να κάνω κανένα ποστάκι..κι επειδή έχω κάτι χρωστούμενα θα παίξω!!
Λοιπόν έχουμε και λέμε...με κάλεσε η eirini να πω 10 ιδιοτροπίες μου αλλά επειδή κατά βάθος δεν είμαι καθόλου ιδιότροπο άτομο θα σας πω μονάχα 5!!

1.Στον ύπνο έχω ορισμένες ιδιοτροπίες...θέλω απόλυτο σκοτάδι και απόλυτη ησυχία για να κοιμηθώ!Ακόμα,για να με πάρει ο ύπνος πρέπει να κουκουλωθώ ολόκληρη μέχρι το κεφάλι πάντα..όποιος με βλέπει πώς κάνω ή γελάει ή τρομάζει...και το καλοκαίρι το ίδιο γίνεται,με το σεντόνι αυτή τη φορά..και καύσωνα να έχει εγώ θα είμαι κουκουλωμένη κι ας ιδρώνω..

2.Μη με κοροϊδέψετε αλλά κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ θέλω να φάω οπωσδήποτε ένα ξινόμηλο..εξαιρείται η περίοδος του καλοκαιριού οπότε συμβιβάζομαι με ροδακινάκι..η ιδιοτροπία όμως δεν τελειώνει εδώ...θέλω αυτό το μήλο να μου το έχει καθαρίσει κάποιος άλλος αλλιώς δεν τρώω καθόλου..''Μπαμπάαα μήλο!!''

3.Έχω κι εγώ αυτή την ιδιοτροπία με το νερό που τρέχει που την ανέφερε και η ειρήνη!Δεν το αντέχω καθόλου να βλέπω νερό να σπαταλιέται με οποιονδήποτε τρόπο..Το καλοκαίρι αυτό είναι το χειρότερό μου...να βλέπω να πλένουν μπαλκόνια οι γείτονες με τις ώρες αφήνοντας το λάστιχο ανοιχτό.Μα καλά πώς μπορούν;;

4.Ένα άλλο κόλλημά μου αφορά τα κινητά τηλέφωνα.Δεν αντέχω καθόλου αυτούς που μιλάνε δυνατά στο κινητό μέσα στο λεωφορείο λες και είναι υποχρεωμένοι όλοι οι υπόλοιποι να τους ακούνε!Επίσης τσατίζομαι όταν είμαι σε μια παρέα και κάποιος ασχολείται με το κινητό του διαρκώς γράφοντας τους άλλους.

5.Τέλος έχω μια ιδιοτροπία με το σβέρκο μου.Δεν αντέχω καθόλου να με πιάνουν πίσω στο λαιμό ούτε για αστείο..Συχνά το κάνει ο αδερφός μου για να μου τη σπάσει επειδή ξέρει πόσο με πειράζει!Γκρρρρρ!!

Πάμε τώρα για το δεύτερο παιχνιδάκι που με κάλεσε το δακράκι!(μου βγήκε και στιχάκι)!
Να πω 5 πράγματα που με εκνευρίζουν...βέβαια μερικά περιλαμβάνονται στις ιδιοτροπίες μου αλλά οκ θα σας πω και άλλα 5 αφού το θέλετε!

1.Με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν έχω στο μυαλό μου ένα σχέδιο για το πώς θα περάσω τη μέρα μου και γίνεται κάτι που το ανατρέπει και τελικά την περνάω εντελώς διαφορετικά..κυρίως όταν πρόκειται για δουλειά που προκύπτει και δε χωράει αναβολή.

2.Εκνευρίζομαι απίστευτα πολύ με την αδικία όταν πέφτει στην αντίληψή μου είτε αφορά εμένα είτε τρίτα πρόσωπα και ειδικά αγαπημένους μου.Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να ξεπεραστεί,τις περισσότερες φορές όμως δεν είναι εφικτό και με ρίχνει ψυχολογικά.

3.Ένα άλλο θέμα που μου προκαλεί εκνευρισμό είναι ο ανταγωνισμός σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μου κι αν εμφανιστεί..Συνήθως η αντίδραση μου είναι να αποχωρώ σιωπηλά χωρίς να δώσω καμία μάχη,έτσι εκδηλώνεται ο εκνευρισμός μου σ'αυτό το θέμα.

4.Κάτι ακόμα που μου προκαλεί εκνευρισμό είναι η πίεση που μπορεί να μου ασκηθεί κάποιες φορές από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.Είτε είναι καθηγητής,είτε γονέας,είτε φίλος,είτε εργοδότης.Αν και συνήθως το αποτέλεσμα είναι καλό και αποδεικνύεται ότι τελικά χρειαζόταν λίγη πίεση,στο αρχικό της στάδιο νιώθω καταπίεση και εκνευρισμό.

5.Τέλος...δεν ήθελα να το πω αλλά εκνευρίζομαι φοβερά με τις δουλειές του σπιτιού!!Τις σιχαίνομαι,παθαίνω κατάθλιψη όταν η μαμά μου με φωνάζει να κάνω δουλειές,όσο ασήμαντες και να είναι..Μόνο μια φορά το χρόνο με πιάνει νοικοκυροσύνη,θα τη σημειώνω κάθε φορά στο ημερολόγιο να τη θυμάμαι!!

Άντε ένα ακόμα έμεινε..Με κάλεσαν ο wert01gf και η dreamy cloud να αιτιολογήσω την επιλογή του αβατάρ μου!Λοιπόν εδώ δεν κρύβεται καμιά περίπλοκη ιστορία ούτε κανένα βαθύτερο νόημα..Γενικά μου αρέσουν τα ζωάκια και το συγκεκριμένο(γατούλα) μου άρεσε γιατί δίνει μια μπουνιά!(στο κατεστημένο...λέμε τώρα).

18 comments:

γυάλινο δάκρυ said...

Αντιδραστικό μου καρπουζάκι εσύ!!
Εγώ πάλι θέλω να μου καθαρίσει κάποιος τον ανανά μου τώρα, αλλά όπως το κόβω μόνη μου θα το κάνω! Κλαψ..
Μήπως αντί για καρπουζάκι να σε λέω ξινομηλάκι;!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΝΟ 1 ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

eirini said...

Αυτό με το ξινόμηλο... χαχα... βαριέσαι να το καθαρίσεις;! Κι εγώ το παθαίνω αυτό. Πολλές φορές δεν τρώω φρούτα επειδή βαριέμαι να τα καθαρίσω. Εσύ όμως εφόσον το θέλεις οπωσδήποτε δεν θα έπρεπε να βαριέσαι! Πώς σου κόλλησε το ξινόμηλο;
Κι εμένα με αγχώνει η πίεση απ'όπου κι αν προέρχεται! Είναι κάτι που δεν μπορώ να αντέξω! Μου άρεσε επίσης αυτό που είπες για τον ανταγωνισμό... πολύ καλό!

Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!!!!

Dreamy Cloud said...

Πώς μπορείς ενώ ζεσταίνεσαι να είσαι κουκουλομένη μέχρι πάνω;!Ωραίες για ιδιοτροπίες πάντως!!Φιλάκια!!!

TeddyBoy said...

3 points κι από μένα για τον ανταγωνισμό.
Πολύ μου άρεσε αυτό που είπες Seniorita μου!

moutro said...

αααααα αυτά τα είχα ξεχάσει ότι μου τη σπάνε. Μπράβο σενιοριτάκι σε ευχαριστώ που μου τα θύμησες για το επόμενο παιχνίδι:) Φιλί

τo τέρας της «αμάθειας» said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :))

καλό Σ/Κ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

Χαρά said...

κι εγώ το χω αυτό με το σεντόνι...
δεκαπενταύγουστο και κουκουλωνομαι! και όχι μόνο με σεντόνι! ρίχνω κατακαλόκαιρο και πικέ κουβερτούλα!

τo τέρας της «αμάθειας» said...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :)

τετραγωνος κυκλος said...

Το 4 στο πρώτο παιχνιδάκι και μένα μου "τη δίνει" αφάνταστα. Όπως επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου και με το 2 του δεύτερου παιχνιδιού. Απαίσιο πράγμα η αδικία..
Αυτό με το σεντόνι ως το κεφάλι είναι πράγματι παράξενο!!

sunrise said...

Κι εγώ σιχαίνομαι τις δουλειές του σπιτιού, ειδικά τώρα που πρέπει να τις κάνω!
Τον ιδρώτα όμως πως τον αντέχεις?

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

eirini said...

Seniorita μου, πέρασα να σου ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Να περάσεις πολύ καλά ότι κι αν κάνεις!
Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!

If...ιγένεια said...

Καλημερα σου, περασα για να ευχηθω καλη ανασταση με υγεια και αγαπη, ολα τα αλλα μετα..

Leviathan said...

ego koimamai me pantzouria anoixta..to apolito skotadi mou ti dinei... :)

kali anastasi kai kalo pasxa na exeis me igeia kai boliki agapi!na peraseis iperoxa tis meres ton giorton!filia!

seniorita said...

χάθηκα λιγάκι αλλά είμαι εδώ δεν έφυγα!!
χρόνια πολλά χριστός ανέστη σε όλους!ελπίζω να περνάτε τέλεια!!