Tuesday, June 17, 2008

Η λύση στο αίνιγμα..(αίνιγμα λέμε τώρα..)

Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω ποια φράση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για το άτομο μου..Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

1.Δεν ήμουν ποτέ απουσιολόγος στο τμήμα μου,πάντα υπήρχαν καλύτεροι μαθητές από μένα και δεν είμαι γενικά ανταγωνιστική οπότε δε με ενδιέφερε ο τίτλος του απουσιολόγου,ο οποίος έχει και πολλές ευθύνες,άρα τόσο το καλύτερο..

2.Δε μου αρέσει καθόλου το ποδόσφαιρο,το βρίσκω βαρετό και δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ολόκληρο αγώνα ούτε τον τελικό του euro πριν 4 χρόνια δεν είχα δει..μόνο λίγο με το ζόρι γιατί όλοι αυτό βλέπανε!

3.Αν και κάνω τρέλες γενικά,το συγκεκριμένο δεν το έχω κάνει,αλλά μια φορά που ήμουν με μια παρέα αγοριών το είχαν κάνει εκείνοι και το πήρα από κει..δεν το εγκρίνω κιόλας γιατί δεν το βρίσκω πολύ αστείο..

4.Ναι λοιπόν!Αυτή είναι η αληθινή φράση και πρέπει να ομολογήσω ότι οι περισσότεροι το βρήκατε,δεν κατάφερα να σας μπερδέψω!Μάλλον σας φάνηκε φυσιολογικό,όπως μου φαίνεται κι εμένα πλέον..Τώρα πια με το ίντερνετ ασχολούνται όλοι και βρίσκεις και αξιόλογα άτομα,σε site τύπου chat εννοώ,όχι στα μπλογκ όπου η πλειοψηφία είναι αξιόλογοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι.

5 comments:

Γιώργος said...

Το βρήκα! Το βρήκα!
:)
εχεις και δικιο,και εγω εχω γνωρισει αξιόλογα άτομα με τα οποία κάνουμε παρέα εδώ και χρόνια...

γυάλινο δάκρυ said...

κρίμα έχασα :((
Καλό βράδυ! :)

moutro said...

τι κέρδισα?

seniorita said...

ένα ψηφιακό χαμόγελο! :) η συμμετοχή μετράει!

moutro said...

χαχαχαχαχα
κέρνα κι ένα ψηφιακό tanqueray λεμόνι και πατσίζουμε :)