Saturday, June 14, 2008

τα παιδία παίζει

Λοιπόν με κάλεσε το moutro να παίξω μπλογκοπαίχνιδο και θα ανταποκριθώ ευθύς αμέσως!Μόνο μια,επαναλαμβάνω μόνο μια φράση από τις 4 που ακολουθούν είναι αλήθεια για μένα...

1.Στο σχολείο ήμουν απουσιολόγος για 1 χρόνο,στη δευτέρα λυκείου,και μερικοί φίλοι μου μου ζητούσαν να μην τους γράφω κάποιες απουσίες που έκαναν.Εγώ μερικές φορές τους τις χάρισα αλλά δε γινόταν να συνεχιστεί έτσι και μετά τους το έκοψα.

2.Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ αγώνες ποδοσφαίρου στην τηλεόραση.Ειδικά τώρα με το euro προσπαθώ να μη χάνω σχεδόν κανέναν!

3.Μια φορά είχαμε βγει έξω με την παρέα μου και τα ήπιαμε και στη συνέχεια περπατούσαμε στο δρόμο και χτυπούσα τα κουδούνια στις πολυκατοικίες 5 η ώρα το πρωί!Πόσο βρισίδι πρέπει να έφαγα εκείνη τη μέρα δεν περιγράφεται!

4.Έχω βγει έξω με κάποια άτομα που γνώρισα μέσω ίντερνετ.Στην αρχή είχα ενδοιασμούς αλλά τους ξεπέρασα.Δεν έγινε κάτι πονηρό αλλά κάποιοι αποδείχτηκαν καλά παιδιά και κάνω παρέα μέχρι τώρα.

Σας μπέρδεψα??Ακόμα κι εγώ μπερδεύτηκα μη σας πω..Για να δω,θα το βρείτε?Περιμένω..

9 comments:

Xristos said...

Ωχ... Άντε να βρεις την αληθινή πρόταση τώρα... Το λοιπόν... Το 4 δεν ισχύει, όπως επίσης και το 2. Είμαι ανάμεσα στο 1 και το 3... Και τα δύο παίζει να είναι αλήθεια αλλά θα πω το 1 γιατί το έχω ζήσει κι εγώ... Για να δούμε...

γυάλινο δάκρυ said...

στην τύχη το 1..

dumbdog said...

4...?

Γιώργος said...

το 1 το 3 και το 4 ειναι πιθανα....το 2 το αποκλειω...φαινεται απο τον τροπο που το λες πως δεν τρελαινεσαι για ποδοσφαιρο(καθαρα ειρωνικα θα ελεγε καποιος).

το 1 τωρα...ωραια η ιστορια αλλα ποιο ειναι το ψεμα? το αν ησουν απουσιολογος ή το αν τους χαριζες απουσιες?χανεται το νοημα...οποτε παμε στο 3.
Αυτο πια το εχει κανει ολος ο κοσμος(τουλαχιστον εγω σιγουρα-και χωρις να εχω πιει:P-
αλλα παιζει και το 4 το οποιο εχω κανει επισης....
θα πω με σιγουρια το 4.

seniorita said...

θα σας αφήσω λίγο ακόμα να αναρωτιέστε πριν αποκαλυφθώ!

Sophia Kollia said...

ΤΟ 4, ,,??
καλημέρα

Madame Bovary said...

κι εγώ ψηφίζω 4.
καλώς σε βρήκα-με βρήκες!

Stiliano said...

To 3

moutro said...

το......... 4?
η το 1?

μπέρδεμα, στην τύχη το 4